Muzica

#avioane din hartie #shift #single #colaborare #videoclip #andra

Urmareste aici noul videoclip lansat de Shift in colaborare cu Andra

Colaborarea dintre Shift si Andra s-a dovedit a fi una fructuoasa. Shift lanseaza un noul single, si videoclipul aferent acestuia, “Avioane de hartie”. Single-ul se incadreaza perfect in seria hit-urilor lansate de Shift, cu versuri inspirate din viata reala.

Videoclipul piesei este ca un basm, o lume in care trebuie sa ne bucuram de lucrurile simple si sa ne lasam purtati de magia si inocenta copilariei, chiar si la varsta la care am uitat ca, cele mai multe lucruri au izvorat, candva, din sufletul copilului care a visat.

Regizat de Iulian Moga, noul clipeste o poveste cinematografica ce surprinde tocmai unul dintre jocurile copilariei - avioanele de hartie, in care ne trimiteam visele si surprinde o mica parte dintr-o lume fascinanta si plina de culoare.

Cu toate ca Shift marturiseste ca nu a mai folosit cuvantul “nostalgie” inca din copilarie, a compus povestea piesei “Avioane de hartie”, alaturi de Marius Moga, cu gandul la lumea perfecta in care imaginatia este fara limite, iar “viata pare o poezie”.

Inspirat din copilaria sa, dupa cum spune Shift in versurile “Spunea proful de mate: Istrate, tu n-o sa ajungi departe/ Mi-au spus ca nu se poate, dar nu le-am dat dreptate / Si cea mai tare parte e ca visele devin realitate”, piesa "Avioane de hartie" ne indeamna sa visam in continuare, sa ne bucuram la aceeasi intensitate de tot ce ne ofera viata si sa indraznim sa cantam, chiar si atunci cand cerul este gri.

Urmareste aici noul clip Shift feat. Andra – “Avioane de hartie”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea