Muzica

#uriah heep trupa rock #concert #arenele romane #concert bucuresti #uriah heep

URIAH HEEP, in concert la Bucuresti

Faimoasa trupa, URIAH HEEP revine in acest an la Bucuresti cu un concert de proportii. Admiratorii celebrului grupul britanic  vor avea  ocazia de a retrai o experienta de zile mari  pe 11 iunie la Arenele Romane incepand cu orele 20:00. 

Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta, si le promit tuturor fanilor romani o atmosfera incendiara, potrivit eventim.ro.

Timp de doua ore, cei prezenti vor putea reasculta melodii legendare clasice, precum: ”Lady in Black”, ”July Morning” ”Gipsy” sau ”Easy Livin” dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice ce vor genera emotii intense.

Desi istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume chiar si dupa 40 de ani de activitate artistica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea