Muzica

#u2 #nelson mandela #happy birthday

U2 a cantat o versiune speciala a "Happy Birthday" pentru Nelson Mandela

U2 a inregistrat o versiune speciala a cantecului " Happy Birthday " cu ocazia celei de-a 93-a aniversari a liderului sud-african Nelson Mandela . Inregistrarea a fost difuzata in onoarea primului presedinte de culoare din istoria Africii de Sud, cu ocazia unei gale organizate in cadrul seriei de evenimente "Mandela Day".



Nelson Mandela a implinit luni, 18 iulie, varsta de 93 de ani, ocazie cu care au fost organizate mai multe evenimente, la hotelul Four Seasons din New York.

Gala a fost prezentata de actorul Morgan Freeman , care a interpretat rolul lui Mandela in filmul "Neinfrant/ Invictus" (2009), regizat de Clint Eastwood. Duminica, actorul le-a cerut fanilor lui sa efectueze 67 de minute de munca in folosul comunitatii, pentru a marca ziua de nastere a fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, scrie realitatea.net.

Trupa U2, formata din Bono (voce si chitara), The Edge (chitara, clape si voce), Adam Clayton (chitara bas) si Larry Mullen Jr . (tobe si percutie), a fost fondata in 1976, cand membrii acesteia erau inca adolescenti fara cunostinte aprofundate de muzica. Insa, pana la mijlocul anilor '80, trupa a capatat notorietate la nivel international.

Momentan, U2 se afla la mijlocul turneului mondial de promovare a celui mai recent album - " No Line On The Horizon ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea