Muzica

#morcheeba #concert morcheeba #morcheeba la bucuresti

Trupa Morcheeba concerteaza la Bucuresti in aceasta toamna

Trupa Morcheeba revine in Romania , pentru a sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe data de 9 octombrie 2011, de la ora 22:00.



Concertul bucuresti face parte dintr-un eveniment The Mission Live. Alaturi de Morcheeba, pe scena Salii Polivalente va urca si Parov Stelar .

Pretul unui bilet cumparat in avans este de 70 de lei, urmand ca la intrare, in ziua concertului, sa fie de 90 de lei. In deschiderea showurilor Morcheeba si Parov Stelar vor canta The Amsterdams si Electric Brother.

Morcheeba, trio-ul format din fratii Paul si Ross Godfrey si Skye Edwards, a subliniat, pe parcursul unei cariere de 15 ani, ce este trip hop-ul. Unul dintre scopurile formatiei Morcheeba a fost intotdeauna acela de a crea un album diferit de fiecare data, un album de colectie.

Sunetele de jazz si swing combinate impecabil de Parov Stelar i-au asigurat acestuia o pozitie de top in randul producatorilor de talie mondiala. Alaturi de trupa sa, transforma sound-ul celor patru albume si a numeroaselor single-uri intr-un show live dinamic.

Morcheeba - Enjoy The Ride



Sursa foto: rcrdlbl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea