Muzica

#concerte #accept #concert accept #accept la bucuresti #trupa accept

Trupa germana Accept vine in Bucuresti pe 21 octombrie

Formatia metal Accept va sustine un concert in capitala tarii noastre, in Jukebox Venue, pe data de 21 octombrie. Evenimentul este legat de turneul de promovare a celui mai recent album, "Stalingrad".

Noul album al celor de la Accept, "Stalingrad" a fost lansat pe 6 aprilie, iar fanii s-au declarat foarte incantati de piesele de pe acest material.

Infiintata la inceputul anilor '70, formatia a contribuit decisiv la popularizarea speed metalului si trash metalului pe scena muzicala germana. In 1997 trupa s-a desfiintat, dar zece ani mai tarziu membrii acesteia s-au reunit.

Cel mai bine primit album Accept a fost cel lansat in 2010, "Blood of the Nations". De-a lungul timpului, trupa germana a vandut peste 27 de milioane de albume la nivel mondial.

Biletele pentru concertul din data de 21 octombrie au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim si online, pe eventim.ro. Pretul acestora porneste de la 60 de lei si ajunge pana la 120 de lei (daca se achizitioneaza in ziua concertului).

Foto : hermanfrank.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea