Muzica

#lansare album #garbage #trupa garbage

Trupa Garbage revine cu un nou album, dupa sase ani de pauza

Trupa Garbage va lansa in aceasta toamna un nou single, ce prefateaza aparitia celui de-al cincilea album din cariera.



Lidera grupului Garbage , Shirley Manson, a dezvaluit ca prima piesa este gata si va fi lansata in luna octombrie. Viitorul album Garbage, inca nedenumit, va fi lansat online si in magazinele de specialitate in 2012.

Pana atunci, componentii Garbage continua sa mixeze si sa finiseze piesele. Se cunosc cateva titluri ale melodiilor de pe noul disc. Este vorba despre "Time Will Destroy Everything", " Blood For Poppies ", "Automatic Systematic Habit", "Control" si "Lies, Lies, Lies", printre altele.

Grupul Garbage a fost fondat in 1994, de catre solista Shirley Manson si instrumentistii Duke Erikson, Steve Marker si Butch Vig.

Perioada de apogeu a trupei a fost intre '95-'96, cand a vandut peste 4 milioane de albume in intreaga lume, iar singleurile erau pe primele locuri in topuri.

Ulterior, componentii trupei au trecut prin mai multe despartiri si reuniri. Cel mai recent album Garbage se intituleaza "Bleed Like Me" si a fost lansat in 2005.

Acum membrii formatiei planuiesc un nou album si un nou turneu de promovare.

Garbage - Shut Your Mouth



Sursa foto: bandswallpapers.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea