Muzica

#single nou #garbage #single nou garbage #muzica garbage #blood for poppies

Trupa Garbage a lansat un nou single (VIDEO)

Trupa americana de rock alternativ Garbage a lansat un nou single, intitulat " Blood for Poppies ". Cantecul este inclus pe umatorul album al formatiei, "Not Your Kind Of People", care este asteptat sa apara pe data de 14 mai.

Piesa "Blood for Poppies" poate fi descarcata gratuit chiar de pe site-ul trupei, iar in perioada urmatoare va fi lansata atat in format digital , cat si vinyl, intr-o editie de colectie . Albumul "Not Your Kind Of People" este primul material Garbage aparut dupa o pauza de sapte ani.

"Piesa a fost inspirata dintr-un articol pe care l-am citit in Los Angeles Times, despre traficul de opium. Ar trebui "simtita" ca un vis abstract, nu trebuie luata literal", a declarat Shirley Manson despre noul cantec.

Trupa Garbage va canta la B'estfest Summer Camp 2012, din Romania, alaturi de Pulp, Caro Emerald , Selah Sue, Modestep, Andy C, Obituary, Stanton Warriors, Dope D.O.D, Kreator, Moonspell, Skindred, Tristania si Meshuggah.

Foto: en.m.wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea