Muzica

# the black eyed peas #fergie #the dutchess

Trupa Black Eyed Peas se retrage temporar din muzica

Trupa Black Eyed Peas va lua o pauza pe termen nedeterminat, anunta chiar solista grupului, Fergie.


Aceasta a precizat ca Black Eyed Peas nu se destrama, ci ia o pauza, exact cum s-a intamplat si in anul 2005, dupa lansarea albumului " Monkey Business ", informeaza Chicago Tribune.

Fergie a spus ca unul dintre motivele pentru care se retrage momentan din muzica este familia. Cantareata vrea sa petreaca mai mult timp cu sotul ei, Josh Duhamel, si planuieste sa devina mamica.

Ceilalti componenti Black Eyed Peas - will.i.am, Taboo si apl.de.ap - vor continua sa faca muzica, dar separat, pentru moment.

Din 2005 pana in 2009, componentii Black Eyed Peas nu au scos nicun material discografic comun. In tot acest timp, Fergie a lansat primul ei album solo, " The Dutchess ", care a fost apreciat atat de critici, cat si de fani.

Black Eyed Peas s-a format in anul 1995. De-a lungul carierei, grupul a lansat sase albume: "Behind The Front" (1998), "Bridging The Gap" (2000), "Elephunk" (2003), "Monkey Business" (2005), "The E.N.D." (2009) si "The Beginning" (2010).

Sursa foto: blog.famas.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea