Muzica

#concerte #radiohead #concert radiohead #scena concert radiohead #concert radiohead toronto

Tragedie: dupa ce scena de la concertul Radiohead (Toronto) s-a prabusit, bilantul este de 1 mort si 3 raniti

Scena amenajata intr-unul din parcurile din Toronto, unde era asteptat un concert al britanicilor de la Radiohead, s-a prabusit sambata, 16 iunie. In urma acestui accident a murit tehncianul trupei, Scott Johnson, iar alte trei persoane se afla in stare grava.

"La putin timp dupa ora 20.00, o parte a scenei din parcul Downsview s-a prabusit", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Toronto.



Foto: evz.ro

In momentul tragediei, fanii incepusera sa se stranga la intrarea locatiei si asteptau sa se deschida portile. Persoanele aflate in apropiere au declarat ca au auzit un zgomot ca de artificii, apoi echipajele de salvare au ajuns imediat.

Concertul Radiohead a fost anulat, iar grupul britanic le-a cerut fanilor, prin intermediul retelei Twitter, sa nu se apropie de locatia respectiva. La show-ul din acea seara erau asteptati 40.000 de fani, iar politistii au declarat ca accidentul ar fi putut avea consecinte mult mai grave daca publicul era deja in fata scenei.

Foto: popdust.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea