Muzica

#concerte #linkin park #bilete concert # concert linkin park # linkin park la bucuresti

Tot ce trebuie sa stii despre concertul Linkin Park de la Bucuresti

Linkin Park va concerta in aceasta seara pentru prima oara la Bucuresti. Portile complexului Romexpo se vor deschide la ora 17.30.

In deschiderea celor de la Linkin Park vor sustine recitaluri trei trupe romanesti: PenomenOn (17.50), Coma (18.25) si Zdob si Zdub (19.00). Americanii vor urca pe scena incepand cu ora 20.15.

Cu ce NU avem voie la concert

Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. In caz de ploaie, se recomanda folosirea pelerinelor de ploaie - accesul cu umbrele este strict interzis in incinta Romexpo. Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise. Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video.

Bilete

Biletele sunt disponibile la preturile de 130 lei – Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Biletele se pot cumpara si de la casieriile amplasate la Romexpo.

La cererea publicului, organizatorii au ales sa suplimenteze cu 200 de bilete la categoria Golden Ring.

Playlist probabil

Inaintea concertului de la Bucurestu, cei de la Linkin Park au sustinut un show incendiar la Berlin si sunt sanse mari ca majoritatea pieselor cantate acolo sa se regaseasca si in setlistul pe care-l vor prezenta la Romexpo.

Lista cu piesele interpretate de Linkin Park pe 5 iunie, la Berlin, arata in felul urmator:

Faint
Papercut
With You
Runaway
Given Up
Blackout
Somewhere I Belong
New Divide
Lies Greed Misery
Points of Authority
Waiting for the End
Breaking the Habit
Leave Out All the Rest / Shadow Of The Day / Iridescent (Ballad Medley)
The Catalyst
What I've Done
Crawling
One Step Closer

Bis:

Burn It Down
In the End
Numb
Bleed It Out
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea