Muzica

#demi lovato #avril lavigne #piese #andra #muzica #justin timberlake #mirrors #aprilie #vunk #Inevitabil va fi bine #piese muzicale #lansare piese #Heart Attack #Heres To Never Growing Up #Doi Somnambuli

Top cele mai reusite piese lansate in luna aprilie

Sezonul estival, cu ale sale melodii specifice, perfecte pentru o petrecere pe plaja ori in cluburile de pe litoral, este tot mai aproape. Iar unul dintre semnele evidente sunt lansarile muzicale - cu precadere pe plan local - care au dat tonul distractiei inca din luna aprilie. Iata cateva dintre cele mai reusite piese romanesti si internationale lansate luna trecuta!


1. Justin Timberlake - Mirrors

Alaturi de "Suit & Tie", piesa "Mirrors" anunta cel mai nou album al lui Justin Timberlake, "The 20/20 Experience", primul dupa o pauza de 7 ani. Melodia de peste 8 minute beneficiaza de un videoclip emotionant ce pare sa fi fost inspirat de povestea de iubire dintre bunicii artistului american.


2. Demi Lovato - Heart Attack

Demi Lovato revine in lumina reflectoarelor cu single-ul "Heart Attack", o melodie electropop, extrasa de pe albumul "Demi", ce va fi lansat in aceasta luna. Daca piesa a aparut in mod oficial in februarie, succesul ei a venit insa odata cu lansarea videoclipului, la inceputul lunii aprilie, filmat in Los Angeles.


3. Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up

Tanara rebela care spargea topurile la inceputul anilor 2000 cu melodii precum "Complicated" si "Happy Ending" se pregateste de lansarea celui de-al cincilea album de studio, anuntat de single-ul "Here's To Never Growing Up". Melodia, care aminteste de imnul "Raise Your Glass" a lui Pink, a fost desemnata drept "prima piesa a verii" de catre publicatia Huffington Post.


4. Andra - Inevitabil va fi bine

Un imn al verii va fi si piesa Andrei, lansata la sfarsitul lunii aprilie: "Inevitabil va fi bine". Cu un ritm intoxicant, melodia va rasuna cu siguranta in toate cluburile de pe litoral pe durata intregului sezon estival.


5. Vunk - Doi Somnambuli

Ttrupa Vunk a lansat, la inceputul lunii aprilie, single-ul "Doi Somnambuli". Conform spuselor membrilor trupei, melodia este inspirata dupa o intamplare reala si are un mesaj simplu: "Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant".



Sursa foto: kissfm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea