Muzica

#top #bon jovi #jon bon jovi #melodii # top piese bon jovi

Top 7 melodii Bon Jovi

Jon Bon Jovi , carismaticul solist al grupului Bon Jovi , a implinit jumatate de secol de existenta. De mai bine de trei decenii, artistul continua sa faca muzica de calitate atat alaturi de trupa sa, cat si pe cont propriu.

Iata sapte dintre cele mai reprezentative cantece lansate de Bon Jovi:

Runaway

"Runaway" este un cantec compus de Jon Bon Jovi in 1980 si inregistrat in varianta demo in 1981, sub titulatura Jon Bongiovi & The Rest. Doi ani mai tarziu, cand trupa Bon Jovi era deja infiintata, piesa a fost lansata ca single, fiind practic prima piesa care promova albumul de debut al grupului ("Bon Jovi" - 1984).

Always

"Always" a fost una dintre cele doua piese noi incluse pe compilatia Best of "Cross Road", aparuta in 1994. Melodia a avut parte de un videoclip, cenzurat la acea vreme de MTV, in care aparea si Keri Russell , actrita devenita cunoscuta datorita serialului "Felicity".

Livin' on a prayer

"Livin' on a Prayer" este cel de-al de-al doilea single care a a promovat albumul "Slippery When Wet" (1986). Melodia a ajuns pe locul intai atat in topurile britanice, cat si in cele americane.

It's My Life

Despre aceasta piesa, Jon Bon Jovi recunoastea ca este cu tenta autobiografica. Artistul a descoperit cu surprindere ca "It's My Life" a fost melodia in care se regaseau mai multe categorii sociale, de la adolescenti la mecanici auto.

Wanted Dead of Alive

"Wanted Dead or Alive" este omagiul pe care Bon Jovi il aduce eroilor Vestului Salbatic. De altfel, trupa a avut in plan inregistrarea unui intreg album tematic, insa a renuntat la aceasta idee.

Bed of Roses

Initial, cel care trebuia sa fie filmat cantand pe crestele muntilor era chiar Jon Bon Jovi. Solistul i-a cedat locul chitaristului Richie Sambora. "Eu am fost pe varf de munte in videoclipul 'Blaze of Glory'. Trimiteti-l pe el", ar fi spus Bon Jovi.

Never Say Goodbye

Incheiem lista celor mai frumoase cantece Bon Jovi tot cu o balada: "Never Say Goodbye". Piesa a fost compusa de Jon Bon Jovi in 1986, cu gandul la Dorothea Hurley, iubita sa din liceu si cea care avea sa-si devina si sotie.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea