Muzica

#robbie williams #top melodii #top melodii robbie williams # piese robbie williams

Top 7 cele mai bune melodii Robbie Williams

Robbie Williams a devenit cunoscut in calitate de membru al trupei Take That. Spre deosebire de alti artisti, popularitatea lui Williams a atins cote impresionante abia atunci cand a ales sa-si croiasca drum in muzica pe cont propriu.

Cine ar fi crezut ca baiatul care-si incepea cariera solo cu un cover dupa George Michael ("Freedom '90) avea sa devina unul dintre cele mai stralucitoare nume din lumea muzicii?

7. Let Me Entertain You

Una dintre cele mai energice piese ale lui Williams, "Let Me Enterntain You" este melodia cu care artistul obisnuia sa-si deschida concertele. Videoclipul melodiei este un fel de tribut pe care cantaretul il aduce uneia dintre cele mai populare trupe din istoria rockului: Kiss.

6. Kids

"Kids" este cel de-al doilea single extras de pe "Sing When You're Winning", albumul lansat de Robbie Williams in 2000. Melodia, un duet cu Kylie Minogue, figureaza si pe "Light Years", cel de-al saptelea album de studio al divei australiene.

5. Something Beautiful

Piesa a fost lansat ca single in anul 2003 si a fost hit de Top 10 in tari ca Marea Britanie, Romania, Noua Zeelanda sau Danemarca. "Something Beautiful" a beneficiat de doua videoclipuri, unul dintre ele fiind inspirat din reality show-ul "Pop Idol".

4. Rock DJ

Vieoclipul acestei piese a reusit sa socheze. In clip, Williams incearca sa cucereasca inima unei femei si recurge la gesturi extreme: se dezbraca, isi sfasie carnea de pe el si devine un schelet care se misca in pasi de dans.

3. Come Undone

La fel de controversat a fost si videoclipul single-ului "Come Undone". Clipul ni-l arata pe Robbie Williams care petrece precum un rockstar : bea, fumeaza si face dragoste cu multe femei.

2. Feel

"Feel" a ajuns number one in multe tari europene, insa nu a reusit sa impresioneze publicul american. Single-ul a avut parte de doua videoclipuri: unul alb-negru, celalalt color.

1. Angels

Piesa "Angels" a fost recompensata in 1999 cu un trofeu Brit Awards , la categoria "Best British Single". La editia din 2005, "Angels" a fost desemnat cel mai bun cantec britanic din ultimii 25 de ani.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea