Muzica

#lady gaga #top melodii #top melodii lady gaga #melodii lady gaga

Top 7 cele mai bune melodii lansate de Lady Gaga

Lady Gaga a evoluat de la cantareata necunoscuta la superstarul cunoscut in toata lumea in decursul unui singur an. Melodiile lansate de ea au ajuns rapid in cele mai importante topuri, iar Lady Gaga este una dintre cele mai controversate figuri ale momentului.

Iata cateva dintre melodiile care au facut senzatie:

1. Born this way

"Born this way" este una dintre cele mai bune melodii ale lui Lady Gaga. Pe ritmuri dance, artista celebreaza viata si felul unic al fiecarei persoane. Alaturi de ea parca ne vine si noua sa facem declaratii puternice in gura mare.

2. Bad Romance

Lansata in 2009, melodia "Bad Romance" este unica ca structura si sunet. Apare pe cel de-al doilea album al lui Lady Gaga, " The Fame Monster ". Aceasta melodie a intarit statului de vedeta pop si a ajuns rapid in topurile de specialitate.

3. Poker Face

Poker Face a fost a doua melodie lansata consecutiv care a ajuns pe locul intai in topurile de specialitate. Odata cu aceasta melodie, Lady Gaga se impune pe piata muzicala si este privita ca un fenomen de catre critici. "Born this way" face parte de pe primul album Lady Gaga , "The Fame", lansat in 2008.

4. Paparazzi

Lansata in 2009, melodia Paparazzi este una dintre cele mai bune piese dance ale lui Lady Gaga. Melodia a ajuns pe locul 6 in topurile de specialitate.

5. Just Dance

Just Dance este melodia care a facut-o cunoscuta pe Lady Gaga publicului larg, atunci cand nimeni nu avea idee despre succesul pe care urma sa il aiba. Si acum, melodia este irezistibila si ne trimite direct pe ringul de dans.

6. Telephone

Impreuna cu Beyonce, Lady Gaga isi incanta fanii cu inca o melodie super - dansanta, ideala pentru petreceri. Ca orice material semnat Lady Gaga si videoclipul impresioneaza. Regizorul Jonas Akerlund continua povestea din "Paparazzi", cu o explozie de culori, umor si un tribut adus muzicii pop. Melodia a ajuns pe locul 3 in topurile de specialitate.

7. Alejandro

Lansata in 2010, piesa "Alejandro" pare un tribut adus formatiilor ABBA si Ace of Base. A ajuns pe locul 5 in topurile de specialitate.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea