Muzica

#seal #top melodii #melodii seal #top melodii seal

Top 6 melodii Seal

In toamna acestui an Seal, unul dintre cei mai apreciati cantareti si compozitori britanici, va poposi pentru a doua oara la Bucuresti.

In asteptarea concertului lui Seal iti propunem sa o trecere in revista a pieselor sale de rezistenta.

6. Fly Like An Eagle

"Fly Like An Eagle" este de fapt un cover dupa o piesa lansata la inceputul anilor '70 de Steve Miller Band, trupa cunoscuta publicului larg datorita hit-ului "Abracadabra". Versiunea lui Seal dateaza din 1997 si a fost inclusa pe coloana sonora a filmului "Space Jam".

5. Prayer for the Dying

In 1994, a lansat pe piata cel de-al doilea album din cariera: "Seal II". Materialul a furnizat un reusit duet cu Joni Mitchell ("If I Could"), dar si piesa de top "No Prayer for the Dying".

4. Love's Divine

"Love's Divine" este cel de-al doilea single care a promovat albumul "Seal IV" (1998). Piesa a beneficiat de un clip care marcheaza debutul actoricesc al modelului ucrainean Olga Kurylenko.

3. Killer

"Killer" este melodia care a atras atentia asupra potentialului lui Seal. Piesa a fost lansata sub titulatura Adamski, numele unui faimos producator britanic, si a stationat timp de patru saptamani pe primul loc in clasamentele din Marea Britanie. In 1991, piesa a fost reinregistrata de Seal si inclusa pe albumul sau de debut.

2. Crazy

"Crazy" este primul extras pe single de pe albumul "Seal", lansat de cantaretul britanic in 1990. Piesa s-a bucurat de un succes urias in perioada '90-'91, atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite. "Crazy" a fost preluata de o serie de artisti, inclusiv de Alanis Morissette si Helena Paparizou.

1. Kiss From A Rose

"Kiss From a Rose" este poate cel mai important moment din cariera lui Seal. Piesa a devenit celebra dupa ce a fost inclusa pe coloana sonora filmului "Batman Forever", in care au jucat cateva dintre cele mai mari staruri de la Hollywood: Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman, Val Kilmer.

La cea de-a 36 editie a premiilor Grammy, desfasurata in 1996, piesa i-a adus lui Seal nu mai putin de patru trofee: "Record of the Year", "Song of the Year", "Best Male Pop Vocal Performance".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea