Muzica

#adela popescu #mandinga #enrique iglesias #fuego #cele mai vizionate clipuri. acasa.ro #top #latino #pop

Top 5 - Cele mai vizionate videoclipuri de pe Acasa.ro


Fuego este unul dintre artistii cei mai iubiti de userii portalului Acasa.ro. Acest lucru este demonstrat de faptul ca ocupa doua dintre primele cinci pozitii din clasamentul celor mai vizionate videoclipuri pe Acasa.ro.

Locul 5: Fuego – “Colinda pentru parinti”

Topul este deschis de melodia “Colinda pentru parinti”, cu care Fuego a patruns in inimile a peste 15500 de vizitatori. Pe numele sau adevarat Paul Surugiu, Fuego este unul dintre unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica usoara , dar si de muzica etno, pop, dance si populara.

Debutul sau a avut loc in urma cu 15 ani, pe scena festivalului de la Mamaia. In 1999 artistul a semnat cu casa de discuri Alpha Sound. Primul album lansat de Fuego, “Toata lumea danseaza”, a aparut pe piata in anul 2000.

 

Locul 4: Mandinga – “ Donde ”

Videoclipul “Donde” a celor de la Mandinga a reusit sa stranga peste 15200 de vizualizari. “Donde” marcheaza o dubla premiera. Este prima balada lansata pe single de Mandinga si totodata primul videoclip romanesc filmat pe pelicula de 35 mm.

Filmarile la “Donde” au durat 12 ore, Iulian Moga fiind cel care a semnat regia videoclipului. Locatia aleasa de regizor pentru filmari a fost una in ton cu povestea clipului: o casa de veche din centrul Bucurestiului. Alejandro si Andra, eroii principali, au respectat cu strictete indicatiile regizorale, fiind nevoiti sa stea desculti si imbracati sumar, pentru a intra cat mai bine in pielea personajelor.

"Donde" este prima balada Mandinga. Probabil ca succesul se datoreaza si faptului ca e o piesa romantica. In aceasi timp, "Donde" este primul extras pe single de pe viitorul nostru album (pe care il lansam in octombrie). Este un album la care am lucrat mult si suntem rasplatiti pentru asta. ", au declarat membrii trupei Mandinga pentru Acasa.ro.

Cei de la Mandinga sunt de parere ca "ingredientul principal care face ca piesele Mandinga sa urce in topuri este componenta de acum, pe care noi o consideram formula de aur." "Suntem 10 muzicieni, care lucreaza cu drag si se bucura de fiecare secunda petrecuta pe scena, la sala de repetitii sau in studio.", au concluzionat componentii grupului.

 

Locul 3: Adela Popescu – “Iubire ca-n filme”

Adela Popescu ocupa locul 3 in topul celor mai vizionate clipuri pe Acasa.ro Melodia “Iubire ca-n filme” apare atat pe cel de-al 2-lea album al cantaretei, cat si genericul de inceput al telenovelei cu acelasi nume.

De altfel, Adela este unul dintre personajele principale ale serialului. Rolul inedit de dansatoare pe bar a Adelei Popescu a facut ca videoclipul sa fie vizionat de peste 16.600 de ori.

 

Locul 2: Fuego – “Colind de Craciun”

Fuego si al sau “Colind de Craciun” a reusit sa stranga peste 20000 de vizualizari. Fuego se poate lauda cu faptul ca este primul artist roman care a lansat un DVD de colinde. Pentru acest material au fost realizate 23 de videoclipuri. Locatia aleasa pentru filmari a fost Borsa-Maramures, un loc special ales pentru a reda cat mai fidel atmosfera sarbatorilor de iarna.

 

Locul 1: Enrique Iglesias – “Do you know ( The Ping Pong Song)”

Titlul de “Cel mai vizionat videoclip de pe Acasa.ro” ii revine lui Enrique Iglesias cu clipul piesei ”Do you know ( The Ping Pong Song)”. Acesta a fost vizionat pana in prezent de aproape 22500 de ori.

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai mai bine vanduti artisti latino-americani, cu peste 50 de milioane de albume cumparate in intreaga lume. De numele lui Iglesias se leaga si un record. Enrique este singurul artist care a avut 18 single-uri number one in limba spaniola , in Billboard Hot Latin Tracks.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea