Muzica

#eminem #top #hip hop #melodii

Top 5 cele mai tari piese lansate de Eminem

Eminem este unul dintre cele mai bune produse hip-hop din ultimele doua decenii. Marshall Bruce Mathers lll , asa cum este trecut in buletin, a reusit sa-si croiasca drum intr-un gen muzical a carui suprematie este detinuta de artistii de culoare.

Reteta lui Eminem a functionat perfect: curaj, versuri caustice, videoclipuri provocatoare.


My Name Is


"My Name Is" a fost piesa cu care Eminem a devenit cunoscut. In videoclip, Eminem isi exerseaza talentele actoricesti imitand un vedeta porno, ba chiar si pe Bill Clinton, presedintele din acea perioada al Statelor Unite.


 


The Real Slim Shady


Single extras de pe cel de-al treilea sau album de studio (The Marshall Mathers LP -2000), "The Real Slim Shady" este primul cantec cu care Eminem ajunge pe primul loc in topul britanic. In schimb, pe celalalt mal al Oceanului Atlantic, piesa nu a ajuns number one, cea mai buna pozitie ocupata fiind locul patru in Billboard Hot 100.



Lose Yourself


"Lose Yourself" face parte de pe coloana sonora a filmului semiautobiografic "8 Miles" (2002). Este prima rap care a reusit sa primeasca un premiu Oscar (Best Original Song). De asemenea, piesa a fost nominalizata la cinci categorii in cadrul celei de-a 45-a editie a premiilor Grammy (2003).


Stan (feat. Dido)


"Stan" este povestea fictiva a unui individ care pretinde ca este cel mai mare fan al lui Eminem si urmareste felul in care psihicul lui se degradeaza odata cu trecerea timpului.

"Stan" a fost o rampa de lansare pentru Dido, artista care ulterior a lansat single-urile de succes ""White Flag" si "Life for Rent".


 


Love The Way You Lie (feat. Rihanna)


Videoclipul piesei este inspirat din viata reala a rapperului. Actorul Dominic Monaghan interpreteaza rolul lui Eminem, in timp ce Kim o joaca pe Kim, fosta sotie a rapperului.

Regia clipului este semnata de Joseph Kahn , care a mai colaborat in trecut cu Aaliyah , Warren G, Snoop Dogg, Usher. Videoclipul urmareste partea cea mai urata a casniciei lui Eminem: violenta domestica si problemele de cuplu.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea