Muzica

#lady gaga #costume lady gaga #costum din par #sutien lady gaga

Top 5 cele mai interesante costume ale lui Lady Gaga

Una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, Lady Gaga pare sa fi renuntat la costumele excentrice cu care si-a obisnuit fanii si cu care a socat o lume intreaga. Cu toate acestea, tinutele cantaretei americane nu ar trebui uitate. Iata, asadar, cateva dintre cele mai interesante costume purtate de Lady Gaga!



1 Rochia din baloane


Aceasta tinuta neobisnuita a fost indragita de toata lumea. Desi ciudata, conceptul este simpatic si aminteste de jocurile cu baloane de sapun ale copilariei. Costumul a fost creat de catre designerii personali ai artistei, de la Haus of Gaga, inspiratia fiind o rochie a lui Hussein Challayan.


2 Rochia din par


O alta rochie ciudata, dar reusita, este cea pe care Lady Gaga a purtat-o in urma cu doi ani, in iunie 2009, la Annual MuchMusic Video Awards din Toronto, Canada. Chiar daca nu se stie daca tinuta purtata a fost fabricata din par natural, rochia a reusit, cu siguranta, sa socheze. Lady Gaga si-a asortat atat coafura, cat si culoarea parului la tinuta aleasa.


3 Sutienul pirotehnic


Sutienul Pyro este un accesoriu care a completat o multime de tinute ale artistei americane. Acest accesoriu inedit are o utilizare precisa: aceea de a scoate scantei. La evenimentul la care a purtat rochia din par, Lady Gaga a purtat pentru prima data si acest sutien care a socat audienta la finalul piesei "Poker Face". Accesoriul pirotehnic a fost creat de echipa sa de la Haus of Gaga.


4 Costumul homar


Un costum cu adevarat bizar a fost acela care a inclus o palarie homar. Lady Gaga a ales aceasta tinuta interesanta la o cina in Marea Britanie, pe cand se afla in turneul Monster Ball. Daca palaria era cu totul neobisnuita, nici restul tinutei nu s-a lasat mai prejos: Lady Gaga a purtat o rochie din plastic transparent, acoperindu-si sfarcurile cu banda alba adeziva.


5 Costumul din fulgere


Poate unul dintre cele mai interesante si mai spectaculoase costume purtate de Lady Gaga este cel cu care artista a stralucit, la propriu, pe covorul rosu la Premiile Grammy 2010 . Costumul a fost creat de Armani Prive, iar palaria asortata, de catre Philip Treacy, designerul de palarii preferat al artistei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea