Muzica

#enrique iglesias #justin bieber #david guetta #pitbull #bruno mars

Top 5 cei mai populari cantareti in 2011

Pana in acest moment, anul 2011 a evidentiat o serie de cantareti care au reusit sa lanseze piese de top si sa devina apreciati de o lume intreaga. Care sunt, totusi, cei mai prolifici si populari cantareti in 2011? Descopera in continuare!



1 Justin Bieber


Chiar daca nu toata lumea este de acord cu statutul sau, tanarul canadian Justin Bieber este cel mai in voga artist al momentului. Adorat de pustoaicele din lumea intreaga, Justin Bieber castiga premiu dupa premiu - cea mai recenta achizitie fiind distinctia Best Male Video in cadrul MTV Video Music Awards 2011. Justin Bieber a luat topurile cu asalt odata cu lansarea superhit -ului 'Baby' si de atunci nu s-a mai oprit.



2 Bruno Mars


Un alt cantaret prolific si popular in acest moment este Bruno Mars. Featuring-ul cu Travie McCoy pentru piesa 'Billionaire' l-a adus in atentia publicului care l-a apreciat si mai mult dupa ce a lansat cateva melodii pe cont propriu, cum ar fi 'Just The Way You Are' sau 'Grenade'. Cu cateva nominalizari la premiile Grammy si piese in topul Billboard 200, Bruno Mars este unul dintre cei mai apreciati artisti in 2011.



3 Pitbull


Pitbull, pe numele sau adevarat Armando Christian Perez, este un alt artist polivalent care a cunoscut succesul la nivel mondial in 2011. Cantaret, rapper, compozitor, producator muzical si gazda TV, Pitbull s-a facut remarcat odata cu piesa 'I Know You Want Me' din 2009. Printre hiturile de anul acesta se numara 'Give Me Everything' si 'On The Floor'.



4 David Guetta


Muzica dance/house nu mai este la fel de cand si-a facut aparitia David Guetta! Autor al unei pleiade de hituri, 2011 pare sa fie un alt an prolific pentru producatorul de origine franceza. Anul acesta, David Guetta a lansat albumul ' Nothing But the Beat ' care a dat hituri precum 'Where Them Girls At' si 'Little Bad Girl'.



5 Enrique Iglesias


Cu o cariera de peste 15 ani, Enrique Iglesias este de neoprit! In 2011, actorul a revenit in forta cu hituri ca 'Dirty Dancer' sau 'Tonight'. Cele 12 milioane de discuri vandute numai in SUA se vor inmulti, cu siguranta, pana la finele acestuia an.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea