Muzica

#rihanna #melodii #top melodii

Top 4 melodii Rihanna

Rihanna este unul dintre cele mai mediatizate produse muzicale din ultimul deceniu. Desi au trecut doar opt ani de la debutul sau discografic, Rihanna se poate lauda cu realizari pe care alti artisti nu reusesc sa le bifeze intr-o viata intreaga.

A vandut peste 20 de milioane de albume si este cel mai tanar artist solo care a reusit perfomanta de a avea 11 single-uri number one in topul Billboard.

Iata cateva din cele mai importante piese lansate de Rihanna de-a lungul timpului:


4.


" Rude Boy " este cel de-al treilea extras pe single de pe albumul "Rated R" (2009). Desi a urcat pana pe locul intai in prestigiosul clasament american Billboard Hot 100 , combinatia de raggamufin, R&B si pop nu a fost chiar pe placul tuturor. Au existat voci care au considerat vocea Rihanei ca fiind "de gheata", in timp ce piesa a fost catalogata "monotona".


 


3. Only Girl (In the World)


Rihanna a ales sa includa "Only Girl (In the World)" pe albumul "Loud" (2010), chiar daca in momentul in care a luat decizia piesa inca nu era inregistrata. Cu acest single, cantareata din Barbados a reusit sa castige un premiu Grammy, la categoria "Best Dance Recording".


 


2. Man Down


"Man Down" este poate una dintre cele mai atipice piese lansate vreodata de Rihanna, prin faptul ca abordeaza un gen mai putin exploatat de artista: reggae-ul.

Melodia a beneficiat si de un videoclip de promovare, care i-a adus o serie de critici. In clip, Rihanna interpreteaza rolul unei fete, care-si face , impuscandu-si agresorul.

Televiziunile nu au difuzat clipul in varianta originala si au preferat o versiune editata, in care sunt eliminate scenele de violenta.


 


1.


" Umbrella " a fost fara indoiala unul dintre marile hit-uri ale anului 2007. "Umbrella" a fost recompensata cu un trofeu Gramny ("Best Rap/Sung Collaboration") si doua premii MTV Video Music Awards ("Monster Single of the Year", " ").

Piesa compusa de The-Dream, Christopher Stewart, Kuk Harrell si Jay-Z ar fi trebuit inregistrata de Britney Spears. Vedeta americana a refuzat insa aceasta melodie.



Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea