Muzica

#no doubt #top melodii #melodii no doubt # top melodii no doubt

Top 4 melodii No Doubt

Trupa No Doubt a revenit in atentia publicului in 2012, punand capat unei pauze de opt ani. In asteptarea noului album ("Push and Show"), programat sa apara pe 25 septembrie, va propunem o recapitulare a celor bune piese lansate de No Doubt in cei peste 25 de ani de activitate.

4. Just a Girl

"Just a Girl" a fost lansata in 1995, fiind primul extras pe single d epe albumul "Tragic Kingdon". "Just a Girl" i-a ajutat pe cei de la No Doubt sa patranda in zona mainstream a muzicii, piesa reusind sa ocupa locul 23 in topul american Billboard Hot 100.

Piesa a fost compusa chiar de Gwen Stefani si exprima exasperarea fata de sterotipurile feminine, potrivit carora femeile sunt intotdeauna slabe de inger si au nevoie disperata de atentia barbatilor. "Just a Girl" poate fi auzita si pe coloana sonora a filmului "Clueless", o comedie in care Alicia Silverstone detine rolul principal.

3. It's My Life

"It's My Life" este de fapt un cover dupa o piesa lansata in anii '80 de trupa synthpop Talk Talk. Varianta No Doubt dateaza din 2003 si a fost inclusa pe compilatia "The Singles 1992–2003". Clipul semnat de celebrul David LaChapelle, fotograf si regizor cunoscut pentru colaborarile cu Moby ("Natura; Blues"), Christina Aguilera ("Dirrty"), Britney Spears ("Everytime"), Jennifer Lopez ("Do It Well").

Videoclipul o infatiseaza pe Gwen Stefani in ipostaza unei vaduve negre, care scapa de partenerii sai apeland la metode mai putin ortodoxe.

2. Hey Baby

"Hey Baby" este o piesa pe care se pot observa puternice influente muzicale din zona dancehall. De altfel, acest sound jamaican a insotit majoritatea petrecerilor de dupa concertele sustine de No Doubt in turneul de promovare a albumului "Return to Saturn".

Piesa, un extras pe single de pe discul "Rock Steady" (2001), a fost un adevarat succes comercial, ajungand pana pe locul 5 in topul Billboard Hot 100. La cea de-a 45-a gala de decernare a Premiilor Grammy, melodia a fost recompensata cu trofeul "Grammy Award for Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocal".

1. Don't Speak

Cea mai de succes piesa din repertoriul No Doubt ramane insa "Don't Speak". Piesa face parte de pe albumul "Tragic Kingdom" . Despre acest hit se presupune ca a fost scris de Gwen Stefani dupa ce s-a despartit de Tony Kanal, basistul trupei, punand capat unei relatii de sapte ani.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea