Muzica

#top 10 #melodii de dragoste #take that #whitney houston

Top 10 melodii de dragoste

Te-ai intrebat vreodata cum ar arata un top 10 al celor mai frumoase  melodii de dragoste din toate timpurile?

Aceeasi intrebare si-a pus-o si OnePoll.com.  In urma unui sondaj efectuat de acest site in randul britanicilor a rezultat un clasament care arata in felul urmator:

10. “Unchained Melody” - Righteous Brothers

Melodia se regaseste pe coloana sonora a peliculei “Ghost” (1990),  ce-i are protagonisti pe Demi Moore si regretatul actor Patrick Swayze.

09. “Your Song” - Elton John

Mix-ul de jazz si folk folosit pentru “Your  Song” s-a dovedi a fi cartea norocoasa a lui Elton John. Melodia compusa in 1970 de Bernie Taupin s-a clasat pe locul 8 in US Top 10, devenind primul single de succes al lui John.

08. “ Nothing Compares 2 U ” - Sinead O’ Connor

Melodia a fost compusa in 1980 de Prince. Sinead O’ Connor a inregistrat-o 10 ani mai tarziu, “Nothing Compares 2 U” devenind piesa cu care publicul o identifica pe controversata artista irlandeza.

07. “Truly Madly Deeply” - Savage Garden

Melodia a fost inregistrata de trupa pop australiana Savage Garden in perioada 1995-1996 si lansata ca single abia in 1997.



06. “ My Heart Will Go On ” - Celine Dion

Cand spui “My Heart Will Go On” te gandesti inevitabil la “Titanic”, pelicula cu care James Cameron a fost timp de 13 ani numarul in clasamentul filmelor cu cele mai mari incasari.

05. “I don’t Wanna Miss A Thing” - Aerosmith

Compozitia semnata Diane Warren trebuia initial sa fie interpretata de Celine Dion. A ajuns insa pe mana celor de la Aerosmith, fiind primul lor piesa care a ajuns number one in topul Billboard Hot 100.

04. “I Will Always Love You” - Whitney Houston

Melodia compusa de Dolly Parton si devenita celebra in interpretarea lui Whitney Houston este tema muzicala principala a peliculei “The Bodyguard” (1992).  De altfel, Whitney a fost distribuita si in film, in rolul unei cantarete hartuite de un fan obsedat .

03.  “Always” – Bon Jovi

“Always” se regaseste pe compilatia Best of “Cross Road” lansata in 1994.  Este cel mai bine vandut single Bon Jovi, cu 1,5 milioane de exemplare in SUA si peste 3 milioane de copii in intreaga lume.

02.  “(Everything I Do) I Do It For You” - Bryan Adams

Melodia lui rockerului canadian a fost inclusa pe soundtrack-ul filmului “Robin Hood: Prince of Thieves” (1991), cu Kevin Costner in rolul faimosului haiduc englez. Hit-ul lui Adams a petrecut 16 saptamani in fruntea topului britanic.

01. “A Million Love Songs” - Take That

“A Million Love Songs” este piesa castigatoare a sondajului efectuat de OnePoll.com. Melodia a fost compusa Gary Barlow, unul dintre membrii Take That, pe cand avea doar 15 ani si nici nu banuia ca va activa intr-una dintre cele mai faimoase trupe de baieti din istoria muzicii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea