Muzica

#armageddon #pink #aerosmith #crazy #top aerosmith

Top 10 cele mai bune piese Aerosmith

Aerosmith este una dintre cele mai simpatice si longevive gasti rock de pe teritoriul nord-american. Desi au ajuns la varsta la care multi prefera sa se pensioneze, "baietii rai din Boston" refuza sa agate instrumentele in cui.



Iti prezentam zece dintre cele mai bune piese pe care Steven Tyler si colegii sai le-au lansat in cele peste patru decenii de activitate:


10
Dream On


Poate fi considerat primul hit notabil semnat de Aerosmith. Un fragment din "Dream On" se regaseste si in piesa "Sing For The Moment", lansata de Eminem in 2002.



9
Walk This Way


Piesa a fost lansata initial in 1977, insa a devenit mult mai cunoscuta datorita variantei din 1986, interpretata alaturi de rapperii de la Run-D.M.C.



8
Love in an Elevator


Melodia are la baza o experienta personala traita de vocalistul Steven Tyler, care, la un moment dat, a facut dragoste cu fata chiar in liftul hotelului in care era cazat.



7 Janie's Got a Gun


'Janie's Got a Gun' este un cantec cu un puternic impact social, infatisand povestea unei fete care se razbuna pe tatal sau, dupa ce acesta a abuzat-o sexual.



6
Livin' on the Edge


Piesa a fost recompensata in 1993 cu un premiu Grammy la categoria "Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocal".



5
Cryin'


Single-ul extras de pe apreciatul album "Get A Grip" beneficiaza de un excelent videoclip in care apare actrita Alicia Silverstone . Tot la Alicia s-a apelat si in cazul clipurilor "Crazy" si "Amazing".



4 Crazy


"Crazy" le-a adus baietilor din Boston cel de-al treilea premiu din cariera, tot la categoria "Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocal".



3
Amazing


Videoclipul exploateaza la maximum tehnologia digitala. Alaturi de Alicia Silverstone, in clip mai apare actorul Jason London, cunoscut datorita rolului din "Dazed and Confuzed", un film cu adolescenti.



2
Pink


"Pink" beneficiaza de unul dintre cele mai ciudate clipuri realizate vreodata. Fiecare membru al trupei se metamorfozeaza in diferite personaje.



1 I Don't Want to Miss a Thing


Melodia figureaza pe coloana sonora a peliculei "Armageddon", cel mai profitabil film al anului 1998.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea