Muzica

#taylor swift #Lana del Rey #pink #albume pop #albume pop de succes #fiona apple #passion pit

Top 10 albume pop de succes lansate in 2012

Anul 2012 a fost unul cat se poate de prolific pentru artistii de pretutindeni, iar cei care promoveaza muzica pop se pot lauda cu albume de exceptie in ochii criticilor si fanilor de pretutindeni. Cantareti debutanti sau deja consacrati, de la Fiona Apple la Pink si de la Ed Sheeran la Lana Del Rey, toate aceste voci superbe se pot lauda cu albume de succes in 2012. Iata care este topul celor 10 albume bine vandute anul trecut, potrivit about.com.


1. Fiona Apple - The Idler Wheel...

Nu numai ca este cel mai bun album al anului, dar are si titlul cel mai lung: "The Idler Wheel Is Wiser Than the Driver of the Screw and Whipping Cords Will Serve You More Than Ropes Will Ever Do".


 

2. Pink - The Truth About Love

Cu aceste melodii excelente, nonconformista Pink se afla la apogeul carierei. "The Truth About Love" vorbeste in linii deopotriva emotionale, linistite, cat si antrenate, pline de viata.

 

3. Taylor Swift - Red

Cu siguranta Taylor Swift a stiut cum sa castige la fel de mult public cu acest album ca si cu cel de dinainte Speak Now. Ea dovedeste astfel ca nu a intrat intr-un con de umbra, asa cum se intampla cu multe talente ce se risipesc pe drum.

 

4. Lana Del Rey - Born To Die

Nu se putea sa nu existe si un album controversat in 2012, iar anul trecut a fost randul Lanei Del Rey cu al ei "Born To Die".

 

5. Passion Pit - Gossamer

Succesul celui de-al doilea album indie pop al celor de la Passion Pit nu mai este o noutate. Single-ul "Take a Walk" a ajuns pe locul 5 in topul cantecelor alternative.

 

6. Frank Ocean - Channel Orange

Albumul de debut al hip-hoperului Frank Ocean a fost unul din cele mai asteptate debuturi de catre critici si nu numai.

 

7. Grimes - Visions

Cantareata canadiana Claire Boucher, cunoscuta ca si Grimes, a imbinat stilul dance cu cel alternativ, rezultand un album de exceptie.

 

8. Ed Sheeran - -+

Dupa ce a fost unul din noii cantareti de succes in Marea Britanie in 2011, Ed Sheeran a devenit cunoscut si peste Oceanul Atlantic odata cu acest album.

 

9. One Direction - Up all night

Este albumul de debut al britanicilor de la One Direction, iar mare parte din anul 2012 a stat in top 10 Billboard album chart.

 

10. Of Monsters and Men - My Head Is An Animal

Stilul indie folk-pop s-a dovedit a fi cartea castigatoare pentru aceasta trupa islandeza. Albumul acesta i-a facut cunoscuti in toata lumea, iar melodia "Little Talks" le asigura rampa de lansare pentru a deveni un fenomen mondial.


Sursa foto: popdust.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea