Muzica

#keith richards #mick jagger #the rolling stones

The Rolling Stones au inceput sa faca repetitii

Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones, a declarat recent ca membrii formatiei s-au adunat si au inceput din nou sa faca repetitii.

Pentru ca ieri s-au implinit 50 de ani de la primul concert The Rolling Stones, cei 4 artisti au decis ca pauza avuta a fost suficient de lunga si ca este cazul sa inceapa sa lucreze din nou.

Keith Richards a declarat ieri ca "Lucram la mai multe lucruri, cu siguranta se va intampla. Cand anume, asta n-as putea sa spun. Dar ne jucam cu ideea asta si am avut cateva repetitii - cantam din nou impreuna si ne simtim foarte bine".

Se pare ca lucrurile merg intr-o directie buna pentru titanii de la The Rolling Stones si ca nu este inca sfarsitul carierei muzicale pentru ei.

Referitor la regrete, chitaristul trupei a mentionat ca ii pare rau ca a inceput sa ia droguri si ca nu s-ar fi drogat niciodata daca ar fi stiut ca ii va fi atat de greu sa scape de dependenta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea