Muzica

#The Marker #lansare single #single #ziua nationala a romaniei

The Marker a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei prin lansarea unui nou single

Dupa aproape un an de absenta de pe piata muzicala romaneasca, The Marker revine cu o piesa noua, cu mesaj puternic, motivational adresat tututor locuitorilor Romaniei care vor sa faca un pas, primul pas pentru a schimba societatea in care traim.

Trupa The Marker este formata din Paul Mates, Andrei Prodan, Octav Capota si Claudiu Ursache.In ultimul an, acestia au lucrat in studio la piese noi care vor fi lansate in perioada urmatoare impreuna cu Global Records si Roton.

Noul single The Marker are un sound mai matur fata de piesele anterioare si a fost compus si produs de The Farmers. “Primul pas” a fost lansata impreuna cu videoclip filmat in Brasov, regizat, filmat si editat de Bogdan Daragiu.

“Am compus si inregistrat “Primul pas” acum un an, dar am simtit ca acum este un moment potrivit sa o lansam tocmai pentru ca este Ziua Nationala a Romaniei, dar si datorita evenimentelor din ultima perioada care au avut loc in societatea romaneasca. Energia si bucuria romanilor de a se uni si de a actiona pas cu pas sa schimbe lucrurile care ii nemultumesc ne-au motivat si pe noi sa lansam piesa aceasta astazi”, a declarat Paul Mates, solist in trupa The Marker.

“Primul pas” este primul single lansat de The Marker dupa “6 vieti”, colaborarea trupei cu Silviu Pasca.

The Marker – Primul pas (Official Video)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea