Muzica

#sala palatului #concert #the beatles #the beatles symphonic

The Beatles Symphonic la Sala Palatului

Pe data de 13 mai ai intalnire cu muzica buna! "Hey Jude", "She loves you" sau "Yesterday", adica cele mai frumoase piese ale celebrilor britanici de la The Beatles, vor fi readaptate intr-o maniera clasica de catre Orchestra Simfonica Bucuresti. Vino si tu la Sala Palatului la spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra".

Pe 13 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00, va avea loc o interpretare memorabila a pieselor legendare a celor de la The Beatles, in varianta muzicii clasice. Potrivit eventim.ro, orchestra va fi insotita de un tobosar si de un cor format din 15 voci. Concertul se adreseaza atat fanilor rockului clasic, cat si simpatizantilor muzicii clasice.

Spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie deosebita, prin discografia The Beatles, alaturi de instrumente precum vioara, oboiul, flautul si alte elemente specifice orchestrei. Piese de referinta precum "Let it be", "Hey Jude" sau "Yesterday" se vor infatisa publicului sub un aspect grandios, interpretarea lor fiind melodioasa, dar plina de energie.

Vestea buna este ca astfel de evenimente vor mai avea loc in urmatoarea perioada, concertul Beatles Simfonic fiind primul de acest tip dintr-o serie intreaga. Cu astfel de reprezentatii se doreste readucerea la viata a unor monstri sacri ai muzicii, intr-o forma distinsa, formidabila, asa cum merita aceste nume mari care au influentat destinul muzicii asa cum o cunoastem astazi.

Orchestra Simfonica Bucuresti numara 70 de muzicieni extrem de talentati, apreciati in carierele lor solo si detinatori de numeroase premii castigate in tara sau in strainatate.

Flexibilitatea in alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYM-Phoenix, sustinute in perioada 2010-2011 alaturi de celebra trupa Phoenix sau in colaborarile cu artisti romani de talie internationala, precum violonista Corina Belcea si soprana Angela Gheorghiu.

"The Beatles interpreted by Orchestra Simfonica Bucuresti" se anunta a fi un spectacol fabulos, de la care nici un iubitor al muzicii bune nu trebuie sa lipseasca.

Sursa foto: eventim.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea