Muzica

#concerte #taxi #concert caritabil #concert taxi

Taxi - concert caritabil pentru tinerii cu dizabilitati

Trupa Taxi va sustine un concert special care are ca scop strangerea de fonduri pentru tinerii cu dizabilitati aflati in ingrijirea Fundatiei FARA. Evenimentul, subintitulat "Pentru tacerea din ochii lor", va avea loc miercuri, 11 aprilie, in clubul bucurestean The Silver Church.

Colaborarea dintre FARA si Taxi a debutat anul trecut, odata cu concertul Ali Campbell de la Sala Palatulului. FARA este o fundatie de caritate aparuta in anul 1991, la initiativa unor cetateni britanici ca urmare a dezvaluirii conditiilor deplorabile in care erau tinuti copii din orfelinatele romanesti. Fundatia isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al HRH Prinţul de Wales, al actritei Nicole Kidman si al Printesei Marina Sturdza.

Accesul publicului la concertul Taxi din The Silver Church se face incepand cu ora 20.00. Biletele costa 30 de lei in sistemul online (rezervariclub.) si 40 de lei la intrarea in club.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea