Muzica

#concerte #suie paparude #B'Estfest 2012 # Concert Suie Paparude #suie paparude la b`estfest

Suie Paparude concerteaza la B’Estfest 2012

Suie Paparude va sustine un concert special cu ocazia B'Estfest Summer Camp 2012. Trupa se va alatura line-up-ului anuntat pana in acest moment in Freedom Dance Arena, pe data de 6 iulie, in aceeasi zi cu Stanton Warriors.

Concertul va marca implinirea a 20 de ani de existenta ai trupei. Pe langa hit-urile trupei, setlistul concertului va contine piese noi de pe viitorul album, precum si single-uri din catalogul Suie Paparude, remixate in 2012.

Biletele pentru B'Estfest Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca" de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.

B'Estfest Summer Camp 2012 va avea loc in perioada 6-8 iulie 2012, in incinta B'Estfest Park din Tunari. Pe afisul evenimentului mai figureaza nume ca Pulp, Garbage, Caro Emerald, Kreator, Obituary sau Royksopp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea