Muzica

#pussycat dolls #shakira #kylie minogue #beyonce #christina aguilera #dans #erotic #striptease #hot #fierbinte #provocator #sexy #sex #muzica #alte-genuri #dance #pop

Striptease, sex si muzica (II)

Vrei sa-ti rasplatesti prietenul cu un show incendiar de striptease? Incepi deja sa asociezi „You can leave your hat on” a lui Joe Cocker cu muzica de nunta, avand in vedere ca o auzi si ziua in amiaza mare in carciumile de profil? Atunci trebuie sa-ti actualizezi playlist-ul pentru miscarile lascive promise iubitului. Nu stii care sunt cele mai potrivite ritmuri? Te invit sa tragi cu ochiul mai jos si vezi ce mai e nou in domeniu.

In urma cu 2 saptamani
am pornit pe taramul simturilor dezamortite de cele mai sexy acorduri, menite sa iti faca corpul sa vibreze si sa se unduiasca intr-un spectacol inchinat placerii eliberate de inhibitii. Sa continuam asadar drumul nostru spre meleagurile in care salasuiesc imbatate de muzica dorintele ascunse si magia striptease-ului.
 
„Slow” – Kylie Minogue

„Slow down and dance with me
Yeah, slow
Skip a beat and move with my body
Yeah, slow
Come on and dance with me
Yeah, slow
Skip a beat and move with my body
Yeah, slow”


Invitatia lui Kylie Minogue la un dans lasciv plin de sexualitate este mai mult decat potrivit pentru a-ti face iubitul sa innebuneasca de placere. Daca nu stii inca spre ce pasi sa optezi si care sunt miscarile cele mai senzuale, uita-te si la videoclip. Te poti inspira din sincroanele realizate de ravnita artista cu dansatorii aceia sexy doar in sort care isi lasa muschii sa vibreze, vrajiti de atractia marca Minogue „slow...yeah, slow”.



„La Tortura”  - Shakira feat. Alejandro Sanz

Dansul din buric care a facut-o celebra pe Shakira si beat-ul nebun al acestei piese te fac sa-ti unduiesti soldurile inconstient. Acordurile latino innebunesc simturile si te ajuta sa scapi rand pe rand de haine si de inhibitii. Ca bonus, daca incerci si miscarea pe care o face Shakira pe masa din bucatarie, atunci poti fi sigura ca „tortura” pe care i-ai pregatit-o iubitului tau il va hipnotiza pe veci pe acesta si il va face sa-si doreasca sa fie „chinuit” in fiecare seara de  miscarile tale voluptoase.



„Buttons” – The Pussycat Dolls


„You've been saying all the right things all night long
But I can't seem to get you over here to help take this off
Baby, can't you see?
How these clothes are fitting on me
And the heat coming from this beat
I'm about to blow
I don't think you know”


Versurile acestei piese sunt mai mult decat sugestive, indemnul este unul clar: „Strip on”. Ritmul este plin de sex-appel, „Buttons”-ul fetelor de la Pussycat Dolls fiind creat special pentru a te ajuta sa-l subjugi pe iubitul tau cu farmecele tale de pisicuta. Si, pentru ca scenariul sa fie unul profesionist, adauga in numarul tau de striptease si dansul cu scaunul. Ai grija insa, repeta de cateva ori inainte. Doar nu vrei sa-ti scape mobilierul din mana si sa-l nimeresti din plin pe partenerul tau hipnotizat de formele tale din ce in ce mai la vedere.



„Nasty Naughty Boy” – Christina Aguilera

„You've been a bad, Bad Boy
I'm gonna take my time, so enjoy
There's no need to feel no shame
Relax and sip upon my champagne
'Cause I wanna give you a little taste
Of the sugar Below my waist, you nasty boy
I'll give you some ooh-la-la
Voulez vous coucher avec moi?
I got you breaking into a sweat
Got you hot, bothered, and wet
You nasty boy”


Este o melodie care pur si simplu te face sa gandesti pervers, murdar, sexual. Exact ce iti trebuie pentru un numar de striptease fierbinte. Urmeaza exemplul Christinei Aguilera, imbraca-te cat poti tu de provocator, cu un joben cu paiete in cap, pune mana pe cravasa si invita-ti partenerul la un numar de magie la „circ”. Tu vei fi dresorul si el...ei bine, asta vei stabili in functie de cat de rau si obraznic a fost. „Nasty” este cuvantul de baza.



„Naughty Girl” – Beyonce

„I'm feelin sexy
I wanna hear you say my name boy
If you can reach me
You can feel my burning flame

I'm feelin kind of n-a-s-t-y
I might just take you home with me
Baby the minute i feel your energy
Your vibe's just taken over me
Start feelin so crazy babe
I feel the funk coming over me
I don't know what's gotten into me
The rhythm's got me feelin so crazy babe”


Si pentru ca TOT am dat de inteles mai sus ca iubitul tau e „nasty naughty boy” si trebuie cuminitit, de ce sa nu schimbam putin rolurile? Ce ai zice daca in seara asta ai fi tu fata obraznica ce trebuie imblanzita? „Naughty Girl” si stilul inconfundabil al lui Beyonce te vor ajuta sa-ti pui in practica scenariul si sa-i arati iubitului tau ca nu mai esti fetita cuminte de zi cu zi si ca show-ul de striptease pe care i l-ai pregatit ii va arata o noua latura de-a ta, una provocatoare, sexy si indrazneata.



"Sex (I` m a)" – Lovage

„Dan, i need you now!
ok Mikey.. come!

feel the fire
feel my love inside you so bright

there's a sound and the smell of love on my mind
i'm a toy
come and play with me, say work now
wrap your legs
around me ride me tonight
sex, sex, sex”


Am lasat pentru final o piesa mai putin cunoscuta dar sugestiva pentru ce ti-ai propus tu. Ritmul suav, vocea soptita, gemete sunt elementele cu care vin cei de la Lovage pentru a te face pe tine sa scapi de orice pudoare si sa te lasi purtata in jocul in care simturile stabilesc regulile si hainele isi gasesc intrebuintare doar pe post de decor in alcovul inchinat pasiunii si dorintelor implinite.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea