Muzica

#Stefan Stan #turneu de promovare #povestea mea #caravana golden brau

Stefan Stan porneste in primul sau turneu de promovare

Stefan Stan, prima Voce a Romaniei, porneste in acest weekend alaturi de band-ul sau in turneul de promovare a albumului de debut "Povestea mea", album produs sub label-ul Universal Music Romania de Ha Ha Ha Production si lansat pe 23 mai.

Primul concert din seria celor 15, cate va sustine in cadrul Caravanei Distractiei Golden Brau, va avea loc duminica (23 iunie), ora 20.00, in parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti. Artistul isi asteapta fanii, cu mic cu mare, promitandu-le un show live absolut spectaculos, interactiv, cu dans, concursuri si multe surprize, totul pe un mixt de ritmuri - blues-pop, rock, de la piese de club pana la balade.

Sunt extrem de fericit la gandul ca voi canta in fata a mii de fani din toata tara! Pentru toti am pregatit o serie de surprize, iar pentru cei mai talentati dintre ei am un loc in plus pe scena, alaturi de mine. Vom canta si vom dansa impreuna, vom spune povesti… caci fiecare dintre cele 12 piese de pe albumul meu deruleaza o poveste... a mea si a voastra. Cu totii ne vom regasi in “Povestea mea”, caci fiecare a iubit sau iubeste, a suferit, si-a pierdut speranta, si-a implinit visuri...“, spune Stefan.

Pe langa piesele de pe noul album, Stefan Stan isi va rasfata publicul si cu piese din repertoriul international, pe care le interpreteaza magistral in maniera proprie.
       
Cele 15 orase in care Stefan Stan isi va lansa noul album in Caravana Distractiei Golden Brau sunt: Bucuresti 23-iunie; Slatina 29 iunie; Craiova 6-iulie; Drobeta 13-iulie; Arad 20-iulie; Deva 28-iulie; Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 15-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau28-septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea