Muzica

#videoclip #single nou #Stefan Stan #You Give Me Love #videoclip stefan stan

Stefan Stan, castigatorul concursului "Vocea Romaniei", si-a lansat primul videoclip din cariera

Stefan Stan , castigatorul concursului " Vocea Romaniei ", si-a lansat ieri primul videoclip din cariera, cel care ilustreaza piesa " You Give Me Love ".

Poveste clipului este aceea a unui cuceritor caruia nicio femeie nu-i poate rezista, dar care ajunge sa isi doreasca sa evadeze, sufocat fiind de atata atentie. Din videoclip nu lipsesc scenele senzuale dintre Stefan si actritele sexy si nici cele care evidentiaza farmecul unic si carisma specifice artistului.

"Am avut senzatia ca sunt un star de la Hollywood, inconjurat de o echipa atat de numeroasa si de femei atat de frumoase. M-am simtit foarte bine pe platou si datorita faptului ca am filmat impreuna cu trupa mea, cu bunul meu prieten Alex Velea si am avut in permanenta alaturi de mine pe cei de la Universal Music Romania. Le multumesc tare, tare celor de la BGS pentru ca m-au facut sa ma simt mai protejat decat Barack Obama, in masina blindata cu care am impresionat fetele", a declarat Stefan Stan.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea