Muzica

#concert #sala palatului #concert de craciun #stefan hrusca

Stefan Hrusca revine pe scena Salii Palatului cu un nou concert de Craciun

Stefan Hrusca va sustine si in acest an traditionalul concert de Craciun de la Sala Palatului. Evenimentul va avea loc pe data de 20 decembrie, de la ora 19.30. Invitat special in acest spectacol va fi Corul National de Camera "Madrigal", cel care a inregistrat in urma cu 45 de ani primul disc romanesc de colinde.

Cu prilejul concertului de la Sala Palatului, Stefan Hrusca va lansa si un nou album de colinde, intitulat "La mijlocu' cerului".

Pentru acest concert au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete: categoria VIP – 200 de lei, categoria I – 150 de lei, categoria a II-a - 100 de lei, categoria a III-a - 50 de lei. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, in oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro, dar si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si in magazinele partenere.

Sursa foto: evz.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea