Muzica

#stefan banica #videoclip #single #moga

Stefan Banica se reinventeaza. Urmareste videoclipul single-ului inregistrat cu Marius Moga!

Stefan Banica a lansat, marti, videoclipul single-ului imprimat cu Marius Moga. Piesa, intitulata "Ce e dragostea?", figureaza pe noul albumul al lui Banica, "Altceva".

Videoclipul a fost filmat la Palatul Snagov, in cursul lunii septembrie.

"Ideea (n.r. - duetului) ne-a venit dintr-o joaca, apoi am intrat in studio si ne-am pus pe treaba. E adevarat ca suntem din doua generatii diferite, dar ne leaga pasiunea pentru muzica si asta e cel mai important", povesteste Stefan Banica.

Duetul lui Banica cu Moga a strans aprecieri, dar si critici. "Daca nu era Moga, cred ca nu imi placea melodia, ar fi fost putin monotona si prea linistita... dar Moga aduce piesei un aer tineresc si mi se pare destul de buna combinatia", se arata intr-unul dintre comentariile postate in dreptul clipului.

"Doamne, cu ce am gresit noi pentru asa muzica la nivelul marii? Brenciu cu Mafia, Loredana cu nu stiu cine, Banica cu Moga... Jesus! Toti astia batrani trebuie sa decada in felul asta? Nu ca ar fi fost cine stie ce muzicanti la viata lor, dar acum o dau in niste muzici penibile", este de parere un alt internaut.

Stefan Banica feat. Marius Moga - Ce e dragostea? (videoclip)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea