Muzica

#stefan banica #album nou # album nou stefan banica #album stefan banica # altceva

Stefan Banica lanseaza in toamna albumul "Altceva"

Stfean Banica pregateste fanilor sai o dubla surpriza. In aceasta toamna va lansa un nou album, "Altceva", si va pleca intr-un nou turneu, ce va poposi in noua orase din tara: Constanta (27 octombrie), Piatra Neamt (28 octombrie), Iasi (29 octombrie), Bacau (30 octombrie), Craiova (10 noiembrie), Cluj (11 noiembrie), Pitesti (12 noiembrie), Brasov (13 noiembrie) si Ploiesti (17 nboiembrie.

"In aceste concerte vom canta si piesele de pe noul disc, dar si cantecele consacrate, pe care publicul le asteapta. De asemenea, o parte din albumul 'Altceva' se va regasi live pe scena Salii Palatului, in concertele de Craciun de anul acesta", a declarat Stefan Banica.

"Albumul 'Altceva' e un proiect mare si complex si puteti afla mai multe amanunte in curand pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official - //www.facebook.com/StefanBanicaOfficial - si pe site-ul meu: www.stefanbanica.ro. Va spun doar atat: o sa fie un consum mare de energie, de-abia astept sa ne vedem!", a adaugat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea