Muzica

#concert sala palatului #stefan banica jr #bilete concert #spectacole craciun

Doua concerte suplimentare sustinute de Stefan Banica de Craciun

Stefan Banica continua si in acest an traditia deja celebrelor spectacole de Craciun de la Sala Palatului. Initial, artistul a anuntat ca va sustine doar doua concerte (13, respectiv 14 decembrie 2012), insa, in urma cererii fanilor, s-a decis organizarea unor spectacole suplimentare, pe 15 si 16 decembrie.

Concertele, reunite sub titulatura "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", vor incepe de la ora 19.30. Ca in fiecare an, Stefan Banica promite spectatorilor si o serie de invitati speciali. De-a lungul timpului, in show-urile de Craciun ale lui Stefan Banica si-au facut aparitia nume ca Andra sau Dan Bittman.

Din setlistul concertelor nu vor lipsi piese deja clasice ("Veta", "Poveste", "Danseaza baba", "Rodica"), la care se vor adauga compozitii incluse pe noul sau album, intitulat "Altceva". 

Cat costa biletele la concertele lui Stefan Banica de la Sala Palatului

Biletele la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica se gasesc la Sala Palatului, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, magazinul Unirii, statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, eventim.ro.

Sunt disponibile patru categorii de bilete:

  • Categoria I: 200 lei
  • Categoria a II-a: 150 lei
  • Categoria a III-a: 100 lei
  • Categoria a IV-a: 60 lei

Concertele de Craciun, o traditie inceputa de Banica in urma cu 11 ani

Traditia concertelor de Craciun de la Sala Palatului dateaza din 2001. Primirea calduroasa de care acest proiect a beneficiat din partea publicului l-a determinat pe Stefan Banica sa-l transforme intr-un obicei. De la an la an, show-urile au evoluat, incepand cu structura lor si terminand cu decor scenic, lumini si sonorizare.

Prin intermediul acestor concerte, Stefan Banica a stabilit un record deocamdata neegalat. Astfel, cantaretul este singurul artist din Romania care a sustinut concerte in sapte zile consecutive.

Sursa foto: Romania TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea