Muzica

#stefan banica jr #concert #. marius moga

Stefan Banica a anuntat data lansarii albumului "Altceva"

"Altceva", noul album al lui Stefan Banica, va fi lansat pe 24 octombrie, la ora 18.30, in incinta AFI Palace Cotroceni.

Cel de-al 14-lea album din cariera artistului va fi un material complex in care, pe langa rock'n'roll, fanii vor descoperi influente muzicale din zona R&B si reggae. Doi dintre invitatii speciali pe acest album sunt Marius Moga si Pacha Man. De asemenea, cantaretul a mai colaborat la acest material cu Flavius Teodosiu, Berti Barbera, Chupi (Mandinga) si soprana Mediana Vlad

"Albumul 'Altceva' e un material interesant si divers, care acopera o paleta larga de gusturi. Colaborarile inedite si influentele stilistice aduc un plus de culoare acestui album. Merita sa-l ascultati, vi-l recomand din tot sufletul", a declarat Stefan Banica.

Pana in prezent, materialul a fost promovat prin single-ul "Nu e prea tarziu". Urmatorul single va fi "Ce e dragostea?", un duet cu Marius Moga, si urmeaza sa fie lansat oficial pe data 22 octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea