Muzica

#concert craciun #craciun vienez # Theresa Krugl # Thomas Weinhappel

Soprana Theresa Krugl si baritonul Thomas Weinhappel, invitati speciali in cadrul concertului Craciun Vienez

Vesti bune pentru iubitorii muzicii clasice! La editia speciala din acest an a concertului Craciun Vienez de la Sala Palatului, doi invitati speciali cu glasuri divine si interpretari muzicale remarcabile vor introduce audienta in atmosfera specifica sarbatorilor de iarna tipic vieneze.

In Ajunul Craciunului, pe 21 decembrie, soprana Theresa Krugl și baritonul Thomas Weinhappel vor evolua pentru prima data pe scena Salii Palatului alaturi de celebrul dirijor Russell McGregor si de membrii orchestrei Johann Strauss Ensemble. La numai 22 de ani, soprana Theresa Krugl, este cunoscuta si apreciata pentru tehnica vocala exceptionala si energia pozitiva pe care o transmite cu usurinta publicului spectator, iar baritonul Thomas Weinhappel, absolvent ”magna cum laude” al Conservatorului de Opera din Viena si fost membru al celebrului grup coral ”Vienna Boys Choir”, detine un talent muzical aparte puternic evidentiat in numeroase roluri interpretate in filme si piese de opera jucate pe marile scene din Elvetia si Viena.

Urmariti aici o interpretare de zile mari a Theresei Krugl:

Thomas Weinhappel, in spectacol:

A devenit deja o traditie pentru publicul roman sa se intalneasca, in preajma Craciunului, cu „regii valsului vienez”. Pentru al 9-lea an consecutiv, membrii Johann Strauss Ensemble ii invita pe spectatori la o calatorie in pasi de vals, polka sau mazurka, sub bagheta magica a charismaticului dirijor Russell McGregor.

Editia speciala a concertului ”Craciun Vienez” din acest an, reprezinta o incursiune in lumea celor mai faimosi compozitori ai lumii, precum Strauss, Lehar, Beethoven, Haydn, Mozart si Schubert, dar va include si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach precum si colinde arhi-cunoscute, interpretate in engleza, germana sau romana.

Biletele pentru acest spectacol de traditie pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Teatrul Elisabeta, Teatrul National Bucuresti, stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2) si online prin www.vreaubilet.ro, www.bilet.ro,  www.ticketnet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane si in magazinele INMEDIO, Germanos semnalizate Bilete.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: VIP-260 Ron, Cat.1- 210 Ron, Cat.2-160 Ron, Cat.3-110 Ron, Cat.4-70 Ron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea