Muzica

#somnu nu ma ia #AMI #hit #videoclip #vara

“Somnu’ nu ma ia”! Noul hit al verii vine de la...

AMI revine in forta cu un nou single, “Somnu’ nu ma ia”! Acesta are toate sansele sa devina hit in aceasta vara! Piesa a fost lansata insotita de un videclip hot si incitant.

“‘Somnu’ nu ma ia, hai ia-ma tu’! M-am indragostit mai intai de versuri, care sunt super catchy si te prind de la prima ascultare, si apoi de piesa! Pana acum, lumea m-a auzit cantand mai mult in spaniola si am abordat genul latino – spanish, atat ca stil, cat si ca imagine. ‘Somnu’ nu ma ia’ are un nou sound si e un nou stil pe care il abordez. Am vrut sa fie ceva fresh, mai ales ca este primul meu single solo in limba romana, iar fanii mei chiar isi doreau o astfel de melodie de la mine”, a explicat AMI.

Videoclipul piesei ‘Somnu’ nu ma ia’, regizat de Florin Botea, este un clip de imagine, bazat mai mult pe stare si pe mesajul transmis de versuri. “A fost o nebunie la filmari, au durat aproape 24 ore, am stat in apa rece, rece, mai bine de jumatate de ora pentru filmarea unui cadru. Am inghetat! si chiar daca sunt alergica la frig, a meritat. Apoi am avut de filmat un alt cadru ‘alergic’, in care zburau in jurul meu pene si puf”, isi aminteste AMI.

AMI a devenit cunoscuta datorita hitului “Trumpet lights”. Printre piesele ei se mai numara “Otra Vez”, “Deja Vu”, “Playa en Costa Rica”, “Una serenade” si “I promise you”.

Urmareste aici videoclipul AMI – “Somnu’ nu ma ia”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea