Muzica

#smiley #single #love is for free #sony music

Smiley-"Love is For Free", distribuit la nivel international prin Sony Music

Single-ul " Love Is For Free " al lui Smiley a fost licentiat si la nivel international in urma contract semnat intre Cat Music si Sony Music, una dintre cele mai mari case de discuri de pe mapamond.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi, directorul Cat Music, si Vincent Birbes, directorul artistic al filialei sony music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.

 Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu catareata italiana In-Grid si raperul american Sway.

Piesa "Love Is For Free" a lui Smiley a fost lansata in Romania in toamna lui 2010. Piesa face parte de pe albumul „ Plec pe Marte ” si a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupand 12 saptamani prima pozitie in topul difuzarilor radio din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea