Muzica

#deepcentral #sistem #single

Sistem si DeepCentral au filmat la Hotelul de Gheata de la Balea Lac

“I Fucked Up” (“Am dat-o-n bara”, in traducere libera) este primul single inregistrat in formula Sistem si DeepCentral .



Aceasta piesa este varianta in limba engleza a single-ului “In Urma Ta”, cele doua cantece reprezentand prima colaborare a trupei Sistem cu un DJ. In plus, textul versiunii engleze a fost scris de Xonia , colaboratoare apropiata a celor de la DeepCentral.

Pentru filmarile acestui videoclip, Sistem impreuna cu Doru si George de la DeepCentral au reusit sa fie din nou cool, de data asta si la propriu! Au cautat un cadru racoros si l-au gasit tocmai in varful muntelui , la Hotelul de Gheata de la Balea Lac.

Agenda celor doua trupe a fost destul de incarcata in perioada in care au avut loc filmarile. Sistem sustinea concerte sau punea la cale tot felul de evenimente eco si de caritate, iar DeepCentral concerta in Rusia, Germania, Italia si Marea Britanie.

Cu toate acestea, au luat cu totii o pauza de trei zile pentru a filma o poveste de dragoste intre un june visator si-o imaginara Craiasa a Zapezii.

Videoclipul piesei “I Fucked Up” urmeaza sa apara online in acest weekend.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea