Muzica

#single nou #naguale # single nou naguale #positive

Single nou: Naguale - Positive (audio)

Naguale, proiectul muzical care reusea sa se impuna in 2010 cu hit-ul "Shake It", revine pe piata cu un nou single.

Piesa se numeste "Positive" si este o colaborare cu Saya.

"Am compus piesa impreuna cu Alex Pelin alaturi de care am pus si bazele casei de productie Kazibo Music. Pentru a impregna mai multa energie, am folosit la productia piesei instrumente 100% live si pentru asta am lucrat cu mari muzicieni: Pancirel Constandache, Seby Joo, Claudiu Mirea. Mesajul piesei reflecta puterea creatoare a gandirii umane si capacitatea fiecaruia dintre noi de a-si modifica in bine faptele printr-un mental pozitiv, de a extrage o lectie de viata din orice situatie de criza", a declarat Ovidiu Baciu, creierul proiectului Naguale.

"Saya este vocea feminina pe care o cautam de mai bine de un an de zile, care urmeaza formula perfecta a unei artiste complexe – voce foarte buna, carismatica, studiaza pianul si chitara de la 5 ani.. O frumoasa tanara la 20 de ani, cu un zambet de care te indragostesti, plina de atat de multa energie pozitiva incat ar ridica in picioare un public intreg", a adaugat Baciu.

Naguale feat. Saya - Positive (audio)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea