Muzica

#Sinead O'Cooner #album nou Sinead O'Cooner

Sinead O'Cooner va lansa un nou album in 2012

Cel de-al 9-lea album al artistei Sinead O'Conner va fi lansat in 2012, mai exact pe data de 20 februarie . Albumul intitulat "How About I Be Me (And You Be You)?" va avea parte si de un turneu de promovare imediat dupa lansare.


Albumul va contine, printre multe piese noi si un cover dupa melodia "Queen of Danemark", melodie care apartine artistului John Grant.

Acest material marcheaza cei 25 de ani care au trecut de la lansarea piesei sale de debub "The Lion And The Cobra", piesa care a ajutat-o pe artista sa primeasca o nominalizare pentru "Cea mai buna voce rock feminina" la premiile Grammy din 1989.

Se pare ca anul acesta si urmatorul reprezinta momente prielnice pentru cantareata. In urma cu numai o saptamana ea s-a casatorit cu Barry Herridge in Las Vegas. Se poate spune ca relatia cu sotul sau i-a fost de bun augur si a reprezentat o sursa puternica de inspiratie pentru artista Sinead O'Conner.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea