Muzica

#Heart for a ride #Shiva #muzica romaneasca #single #muzica

Shiva, tanara speranta a muzicii romanesti, a lansat un nou single

Shiva este tanara speranta a muzicii romanesti La doar 23 de ani, este o artista cu o vasta experienta in lumea muzicala. Are deja 3 single-uri si a castigat numeroase premii in cadrul concursurilor de specialitate, dar nu se opreste aici. Shiva a lansat melodia "Heart for a ride", insotita de un lyric video inedit.

Shiva este o aparitie sexy, insa principalul ei atu este vocea, cu care spera sa cucereasca fanii din Romania si de peste hotare.

"Am mare incredere in noul meu single, iar faptul ca am ales sa cant in limba engleza, ma face sa cred cu tarie ca voi depasi granitele Romaniei cu ea. Alaturi de noua mea echipa, MediaPro Music, sigur vom avea succesul mult dorit", spune Shiva.

Shiva (Paula Cordea, pe numele adevarat) are 23 de ani si este originara din Arad. A studiat canto inca de la varsta de 11 ani si, tot de atunci, a inceput sa cante si sa apara in numeroase emisiuni televizate.

Asculta aici noul single Shiva – “Heart for a ride”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea