Muzica

#lansare piesa #dragostea nu se stinge #kio # What's Up #single #piesa

Sensibila, melancolica si patrunzatoare. Asculta aici noua piesa lansata de Mira

Piesa vorbeste despre iubire, este sensibila, melancolica, iar mesajul va patrunde cu singuranta in sufletul oricarui indragostit. O colaborare interesanta intre o voce angelica, un rapper rautacios  si o poveste impletita frumos de "naratorul" What's Up.

“Sunt foarte bucuroasa pentru colaborarea cu What’s Up si KIO, sunt doi baieti foarte talentati, au fost foarte receptivi cand le-am propus piesa “Dragostea nu se stinge” si sper sa va placa ce a iesit”, a spus Mira.

Piesa a fost compusa de Sandor Biro, impreuna cu Christian D (Dumitrescu Cristian-Mihai), What’s Up (Marius Ivancea) si Kio (Stefan Vlad Simbotin), iar videoclipul piesei “Dragostea nu se stinge” a fost filmat in Bucuresti de echipa WellDone, in frunte cu regizorul Lazar Cercel.

"Ma bucur ca sunt implicat in aceasta poveste. Mirabela are o voce minunata si este foarte talentata. Speram sa va placa si voua asa cum ne place si noua.", spune KIO.

"Kio este primul meu artist. Sunt foarte mandru ca el a simtit aceasta piesa si respecta traditia de a interpreta sincer o poveste de iubire. Mirabela este o artista talentata o stiu de cand era mica, ma bucur ca fac parte din proiectul lor si sper sa fie cu noroc", adauga What's UP

Mira feat. KIO & What's UP - Dragostea nu se stinge (Video oficial)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea