Muzica

#pink floyd #concert romania #Roger Watrs #The Wall

Se pun in vanzare biletele la concertul lui Roger Waters! Afla cat costa!

Biletele pentru concertul Roger Waters - The Wall, ce va loc pe 28 august 2013 in Piata Constitutiei, vor fi puse in vanzare incepand cu data de 16 noiembrie.

Fanii fostului membru al legendarei trupe Pink Floyd vor avea la dispozitie urmatoarele categorii de bilete: 135 lei (Gazon B), 180 lei (Gazon A), 280 lei (Golden Ring). De asemenea, vor fi disponibile si bilete cu locuri pe scaune, la preturi cuprinse intre 585 si 950 de lei.

In prima faza, biletele se vor gasi doar pe myticket.ro. Ulterior, ele vor fi comercializate si in magazinele de specialitate.

Show-ul "The Wall" este o reprezentare de amploare a albumului conceptual omonim lansat de Pink Floyd in 1979. Scena pe care se va desfasura va avea 150 de metri latime, 12 metri inaltime si o suprafata de 20.000 de metri patrati. Spectacolul a stabilit noi recorduri de audienta in 2012 in America de Sud. Concertele s-au desfasurat pe 15 stadioane, in fata a peste 750.000 de fani.

Sursa foto: cbslocal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea