Muzica

#lady gaga #concerte #concert lady gaga #lady gaga la bucuresti #bilete concerte

Se pun in vanzare biletele la concertul lui Lady Gaga! Afla cat costa!

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei, anunta organizatorului evenimentului.

Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul "The Born This Way Ball", ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. Evenimentul va avea loc pe 16 august 2012, pe Arena Nationala.

In functie de distanta fata de scena vor exista urmatoarele tipuri de bilete: 150 lei (Gazon B), 185 lei, 245 lei, 275 lei, 315 lei, 325 lei, 345 lei (Gazon A), 475 lei, 695 lei (VIP).

Fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta.

Concertul din Romania este cel de-al doilea show al artistei confirmat in turneul sau european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei incluse in turneul "The Born This Way Ball".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea