Muzica

#Ed Sheeran bilete #Ed Sheeran

Se da startul vanzarii biletelelor pentru concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019, Arena Nationala - Bucuresti

Astazi, 27 septembrie 2018, orele 12:00, incepe numaratoarea inversa pentru concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de pe Arena Nationala – Bucuresti. Este prima zi cand se pot achizitiona bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

Valoarea nominala a biletelor este: Acces general in picioare: 199 ron/acces pe scaune: 399 RON si 299 RON plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.

Despre politica de vanzare a biletelor

Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revanzare neetica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor, biletele la acest concert se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet. O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. La cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.

Organizatorul evenimentului si Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, daca aceasta a incalcat conditiile de achizitie stabilite de organizator si afisate pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea in zona de spectacol. Va rugam aduceti un document de identitate valabil si intrati la spectacol impreuna cu prietenii si familia cu care ati achizitionat biletele.

Metodele de plata: http://www.eventim.ro/ro/modalitate_de_plata/.

Revanzarea biletelor atat in regim propriu cat si prin alte companii de ticketing este strict interzisa!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.

Copiii cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.

Adultii cu dizabilitati grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile. Informatii si inregistrari la contact@eventim.ro.

Pentru lista de intrebari si raspunsuri, va rugam accesati – Edsheeran.com sau eventim.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea