Muzica

#bucuresti #concert #rock #zone arena #scorpions

Scorpions concerteaza pentru ultima oara la Bucuresti

Formatia germana Scorpions va concerta la Bucuresti pe data de 9 iunie, la Zone Arena, informeaza organizatorii evenimentului.

Este cel de-al saselea concert Scorpions in Romania si totodata ultimul, dat fiind ca show-ul face parte din turneul de adio “Get Your Sting And Blackout World Tour”.

Membrii Scorpions vor ajunge in Bucuresti cu doua zile inainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmand ca la aeroport sa fie asteptati de cinci limuzine.

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: 128 lei in Gazon B, 190 lei in Gazon A, 265 lei in fata scenei, in sectorul Golden Circle si 350 lei la Tribuna.

Acestea vor putea fi cumparate in perioada 10 - 13 februarie doar din Magazinul Biletoo.ro din Magazinul Unirea, iar de luni, 14 februarie se vor putea gasi in toata reteaua magazinelor biletoo.ro, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Magazinul Unirea, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor , statia de metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Intrucat in cadrul acestui turneu trupa Scorpions isi ia adio de la fanii sai, organizatorii lanseaza o campanie promotionala in primele 4 zile de vanzare a biletelor:

In perioada 10-13 februarie vor fi puse in vanzare cate 500 de bilete la preturi promotionale, reduse cu 15%, in sectoarele Golden Circle si Gazon A. Aceste bilete reduse se vor putea cumpara doar de la Magazinul Biletoo.ro aflat la parterul Magazinului Unirii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea