Muzica

#scarlett johansson #cover scarlett johansson #serge gainsbourg #cover bonnie & clyde

Scarlett Johansson a interpretat un cover dupa Serge Gainsbourg

Recent, a fost lansat online un cover dupa piesa "Bonnie & Clyde", compusa de Serge Gainsbourg, in care se aude vocea actritei Scarlett Johansson.

Vedeta de cinema a interpretat bucatile din piesa care, in original, ii apartineau actritei Brigitte Bardot. Totusi, Johansson a preferat sa cante in limba engleza, nu in franceza ca in original. In ceea ce priveste rolul lui Serge, acesta a fost preluat de fiul lui, Lulu Gainsbourg.

Piesa face parte de pe albumul "From Gainsbourg to Lulu", care il va surprinde pe Lulu interpretand mai multe piese celebre ale tatalui sau.

Scarlett Johansson a mai cochetat si in trecut cu muzica. Astfel,in 2008, ea a lansat un album de coveruri dupa Tom Waits - Aywhere I Lay My Head - iar in 2009 a compus un album in colaborare cu Pete Yorn. Ea a aparut si ca invitata pe o piesa Massive Attack de anul trecut, "Summertime".

Foto: fabzz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea